Van oorsprong ben ik sociologe en Engels tolkvertaler. Al van jongs af aan was ik bezig met radio maken en met mijn stem werken in het bijzonder (ook in toneel en musicals).

Dat begon op mijn 18 e toen ik gedurende 5 jaar hobbymatig bij ‘Omroep Rijnland’ het radioprogramma ‘Sassenheim lokaal’ ging maken. Daarnaast schreef ik gedurende 3 jaar een vast column voor ‘de Sassemer’ over ‘het verhaal van de gewone man’. Ook in mijn (vrijwilligers)werk was ik regelmatig betrokken bij het maken van kleine (video)reportages en/of instructiefilmpjes en het bouwen van websites.

In de tijd dat ik in Curacao woonde, leverde ik zo nu en dan mijn bijdrage aan ‘Radio Dolfijn’ en sprak ik luisterboeken in voor blinde kinderen. Eenmaal terug in Nederland schoof ik meermaals aan tafel bij ‘Radio Beverwijk‘. Hoewel ook werkzaam in uitvaartzorg, heb ik mijzelf in 2018 formeel laten coachen en opleiden tot stemacteur en voice over (SoundsLikePatty-lou) bij Barnier Geerling.

Ik ben getrouwd met Robin Middel, heb 2 zonen en woon in een oude kerk in IJmuiden. Het maken van mooie podcasts waar de luisteraar centraal staat is waar ik het liefste mijn aandacht naar toe breng. Een goed gemaakte podcast is een kans om door het verhaal te vertellen een boodschap goed over te brengen. Hajo Magré en ik hebben de handen in een geslagen en met Audiodroom maken we graag podcasts die mensen boeit.

Overweeg jij een podcast te beginnen? Audiodroom helpt je graag!